Jollyroom maksimerer kundeoplevelsen

"Litium giver os en stabil og fleksibel e-handelsplatform, der åbner mange muligheder for os, fordi vi fortsætter med at vokse så hurtigt.”

Jessica Egman, Marketing Manager, Jollyroom​

Jollyroom maksimerer kundeoplevelsen

"Litium giver os en stabil og fleksibel e-handelsplatform, der åbner mange muligheder for os, fordi vi fortsætter med at vokse så hurtigt.”

Jessica Egman, Marketing Manager, Jollyroom​

Jollyroom, et førende e-handelsfirma, der markedsfører produkter til børn og babyer i Norden, opdaterer deres løsning for at sikre en gnidningsløs og problemfri oplevelse på alle enheder, men især mobile enheder. I juni 2015 blev virksomhedens Litium e-handelsplatform opgraderet, og designet på hele deres websted fik et stort facelift.

Fokus på mobile enheder udvider kundeoplevelsen

Jollyroom har en meget stor andel af personer, der besøger webstedet fra mobilenheder, og de besluttede at prioritere disse brugere højest fra begyndelsen for at sikre størst mulig brugervenlighed på alle skærmstørrelser.

Filtre, menuer og navigation er eksempler på funktioner, der er blevet opdateret med mobil-brugere i tankerne. Disse funktioner er specielt vigtige, når der er tale om et meget stort produktsortiment, så kunderne let kan finde det, de søger, og derefter gennemføre købet problemfrit.

Kreativt arbejde er vigtigt

"Litium giver os en stabil og fleksibel e-handelsplatform, der åbner mange muligheder for os, fordi vi bliver ved med at vokse så hurtigt. Den hjælper os med at flytte grænserne og opretholde det kreative tempo, vi ønsker," siger Jessica Egman, marketingchef hos Jollyroom. 

Jollyroom har været kunde hos Litium siden 2013, og de har altid været meget aggressive i udviklingen af deres e-handel. Al udvikling og administration af Jollyroom-løsninger styres af Litium-partnere. 

Del på sociale medier

Om Jollyroom

Hos Jollyroom.se finder man Nordens største udvalg af produkter til familier med børn. Det er hurtigt og nemt at handle på vores websted, og det er altid til de laveste priser. Vi har en 365-dages returpolitik og kundeservice, der kender produkterne, så det er trygt at handle hos os. Vores sortiment omfatter barnevogne og klapvogne, børnesæder til biler, babytøj og børnetøj, produkter til mødre og kommende mødre, masser af vidunderlige ting til hjemmet, legetøj, babyprodukter og meget mere.

Vi tilbyder produkter fra kendte mærker som Britax, Philips Avent, Besafe, Babybjörn, Didriksons, Färg & Form, Brio, Lego, Lundmyr, Tretorn, Name it, Medela, Mountain Buggy og mange andre. Du er altid velkommen til at besøge vores websted og opleve den største online-butik til babyer og børn.

www.jollyroom.dk

Columbus logo