Alt begynder med Litium

Vi stræber efter at skabe enklere og smartere e-handel, der hjælper vores kunder med at vokse. Siden starten i 1998 har vi hjulpet virksomheder med at udvikle sig i den digitale verden. Vi forstod tidligt, hvor vigtig e-handel er, når virksomheder skal skabe fremgang.

Navnet Litium stammer fra et af de første grundstoffer, der blev dannet ved Big Bang. Det henviser til det drive og den styrke, der findes i alt, hvad vi gør. Og det vi håber, kunderne vil opnå med digitalt salg.
12 feb

februar 1998

Startskuddet

Fire venner fra Jönköping har indset, at internettet er mere end en døgnflue. Alle virksomheder vil på et tidspunkt have deres egen hjemmeside. Og på den måde opstod Litium.

21 maj

maj 2008

E-handel integreres i platformen

Mens andre fortsatte med at satse på hjemmesider, lancerede Litium en standardiseret e-handelsplatform.

12 sep

september 2012

Færdige netbutikker

Litium lancerer sine første færdigbyggede netbutikker - mere hyldevare end skræddersyet!

23 apr

april 2013

Fra konsulentvirksomhed til produktvirksomhed

Litium bliver et rent produktfirma, da partneren iStone overtager firmaets konsulentvirksomhed. Det gør Litium i stand til at fokusere helhjertet på at udvikle sit netværk af partnere og øge tempoet i udviklingen af den succesrige e-handelsplatform.

20 apr

april 2014

Premiere på Litiums cloud service

Litium On Demand - en cloud service, som giver kunden adgang til forretningskritisk e-handel i skyen - lanceres og bliver en stor succes hos kunderne.

2 sep

september 2015

Litium optager ny kapital til investeringer

Litium optager ny kapital til investeringer i produktudviking og markedsføringstiltag rettet mod det voksende marked for e-handel.

29 apr

april 2016

Litium noteres på AktieTorget

Efter en aktieemission på 24 millioner svenske kroner får Litium næsten 900 nye aktionærer.